Origin Cover Reveal ! [Luxen Series #4] Kapak Tanıtım !

1 Tem 2013

Dex'in sevilen yazarlarında Jennifer L.Armentrout'un ülkemizde en çok tutulan serilerinde Lux Serisi'nin 4. kitabı Origin için kapak tanıtımı bugün başladı.Dün kapağın tanıtımı için blogger ve sayfalara bilgi giderken Jen de kendi resmi FB sayfasında kapağı küçük bir kısmını paylaşarak okurlarının heyecanını tavan yaptırıyordu.Ve nihayet bu sabah itibariyle kapak görücüye çıktı. Kitap 27 Ağustos 2013'de çıkacak.
Bu ayın 4 de ise serinin 3. kitabı olan Opal Türkçe edisyonu ile biz serinin hastalarıyla karşı karşıya olacak.Origin'in konusuna bakarsak çok hareketli bir kitap bekliyor biziii :D 

Onu kurtarmak pahasına dünyayı yakacak








Deamon Katy’yi geri alabilmek için her şeyi yapacak.
Weather dağındaki başarılı ama felaket baskından sonra, Deamon imkansızla karşı karşıya kalmıştı.Katy kayıptır. Kaçırılmıştır.Her şey onu bulmaya bağlı. Yoluna çıkanlardan kurtulmak mı? Hiç sorun değil.Onu kurtarmak pahasına dünyayı yakmak mı? Seve seve.  Uzaylılar ırkını dünyaya ifşa etmek mi? Memnuniyetle.
Katy’nin ise bütün yapması gereken hayatta kalmak.
Etrafı düşmanlarla sarılı Katy’nin kurtulabilmesi için tek yol uyum sağlamasından geçiyordu.Sonuçta  Daedalus’un tamamen çıldırmış olmayan tarafları da vardı, fakat grubun hedefledikleri korkutucuydu ve gerçekler , onların konuşmalarından bile daha korkunçtu. Gerçek kötü adamlar kimdi ? Daedalus mu? İnsanoğlu mu? Yoksa Luxen’ler mi?Birlikte her şeye karşı koyabilirler.Ancak en tehlikeli düşman daima oradaydı.  Ve gerçekler açığa çıktığında yalanlar birer birer yok olacak.O zaman Deamon ve Katy hangi tarafta olacaklar ? Hatta birlikte olabilecekler mi?

 Jennifer'ı Tanıyalım =))
New York Times USA TODAY Bestseller Yazarı Jennifer L. Armentrout, Batı Virjinya Martinsburg’da yaşıyor.Hakkında duyduğunuz dedikodulara kanmayın, gerçek değil.Yazmak onun için hiç de zor değil.Kendisi zamanını okuyarak, anlamaya çalışarak, kötü zombi filmleri izleyerek, yazıyormuş gibi yaparken sevgili eşi ve Jack Russell, Loki’si ile zaman öldürerek geçiriyor.
Onun  yazar olma hayalleri cebir sınıfında kısa hikâyeler yazarak zaman geçirirken başladı…matematik onun için kasvetli diye açıklanabilir.Jennifer , bir genç yetişkin fantastik (YA),bilim kurgu ve çağdaş romantizm yazarıdır.Ayrıca J.Lynn takma adıyla da yetişkin romanları yazmaktadır.
İrtibat linkleri =))

Ve yayımcı;

9 yorum:

  1. 4. kitap ne zaman geliyor ?? (türkiye ye)

    YanıtlaSil
  2. Çeviriye yeni girdi. Kesin bir şey söyleyemiyorum. :(

    YanıtlaSil
  3. Hahah, ağzım bir karış açık okuduğumu yeni fark ettim. :D

    YanıtlaSil
  4. kitap çıktı mı ? ona göre sipariş vereceğim

    YanıtlaSil
  5. yaaa dorduncu kıtap turkye ye geldı mıkı okudunuz mu nasııl okudunuz nerden veya hangı sıteden aldınız lutfen bızlerıde bılgılendırın. uzuncza bır suredır ınternetten takıp ettıgım kadarıyla kıtabın bu gun turkıye ye gelmıs olması gerekımıyor muydu ben mı yanlıs bılıyorum anlmadım lutfen bılgılendırme yapıın :(

    YanıtlaSil
  6. Ben ingilizce okudum kitabı. Henüz çıkmadı.

    YanıtlaSil
  7. Lanet olsun. kitap ne zaman çıkacak yaaa off kitabı okumak istiyorum :(

    YanıtlaSil
  8. Az kalmış. Dex şu anda kitabın kapağında kullanılacak mottoyu arıyor. Kısa zaman sonra çıkacak belli ki. :D

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS