Frigid || J.Lynn- Trailer Reveal [Tanıtım Videosu]

16 Tem 2013


Frigid
Orijinal Adı: Frigid
Türkçe Adı: Frijit
Bağlı Olduğu Seri: Frigid #1
Yazar: Jennifer L.Armentrout (J.Lynn)
Türü:New Adult, Yeni Yetişkin, Romantizm

İnceleme Linkleri : Goodreads || Amazon
Yirmi bir yaşındaki Sydney için Kyler’a âşık olmak yeni bir şey değildir. Kyler onu okul bahçesinde düşürdüğünden ve Sydney ona çamurdan pasta yedirdiği zamanlardan beri birbirlerinin en iyi arkadaşı olmuşlardı. Bir yerde,  yıllar içerisinde Sydney ona abayı yakmıştı hem de çok ciddi bir şekilde.  Buradaki büyük problem ne miydi ? Kyler  bir erkek fahişeydi.O asla bir kızla birkaç geceden fazla vakit geçirmezdi ve üniversitedeki son yıllarında Syd ona âşkını itiraf edip dostluklarını riske atmak istemiyordu.
Kyler, Sydney’i her zaman kendi ulaşamayacağı kadar yükseklere koymuştu. Kayler’a göre, Sydney mükemmeldi ve her şeydi.Ama ona karşı hissettiği duyguları her zaman gizliydi veya başka bir kadına yönelikti. Sonuçta Kyler daima yanlış yollarda gezen bir çocuk ve Sydney’de onun asla sahip olamayacağı bir kız olacaktı.
Ama her ikisi de büyük ve gösterişli bir kayak merkezinde mahsur kaldıklarında,  birbirlerine karşı duydukları ateşli duyguların yüzeye çıkmasına hiçbir şey engel olamayacaktı. Dostluklarının büyüsü bu durumda ayakta tutabilirler mi ? Daha da iyisi, onlar bütün bu olanlarda ayakta durabilir mi? Çünkü kar yağarken, birisi onları izliyordu ve bu kayak gezisi birçok yönden hayatı değiştirebilirdi.



Jennifer'ı Tanıyalım =))

New York Times USA TODAY Bestseller Yazarı Jennifer L. Armentrout, Batı Virjinya Martinsburg’da yaşıyor.Hakkında duyduğunuz dedikodulara kanmayın, gerçek değil.Yazmak onun için hiç de zor değil.Kendisi zamanını okuyarak, anlamaya çalışarak, kötü zombi filmleri izleyerek, yazıyormuş gibi yaparken sevgili eşi ve Jack Russell, Loki’si ile zaman öldürerek geçiriyor.
Onun yazar olma hayalleri cebir sınıfında kısa hikâyeler yazarak zaman geçirirken başladı…matematik onun için kasvetli diye açıklanabilir.Jennifer , bir genç yetişkin fantastik (YA),bilim kurgu ve çağdaş romantizm yazarıdır.Ayrıca J.Lynn takma adıyla da yetişkin romanları yazmaktadır.






İrtibat linkleri =))

Twitter: https://twitter.com/JLArmentrout
Facebook: https://www.facebook.com/JenniferLArmentrout
Website: http://www.jenniferarmentrout.com/


   Book Trailer;




**************

Frigid

For twenty-one-year-old Sydney, being in love with Kyler isn’t anything new. They’d been best friends ever since he pushed her down on the playground and she made him eat a mud pie. Somewhere over the years, she fell for him and fell hard. The big problem with that? Kyler puts the ‘man’ in man-whore. He’s never stayed with a girl longer than a few nights, and with it being their last year in college, Syd doesn’t want to risk their friendship by declaring her love.



Kyler has always put Syd on a pedestal that was too high for him to reach. To him, she’s perfect and she’s everything. But the feelings he has for her, he’s always hidden away or focused on any other female. After all, Kyler will always be the poor boy from the wrong side of tracks, and Syd will always be the one girl he can never have.

But when they’re stranded together at a posh ski resort due to a massive Nor’easter, there’s nothing stopping their red-hot feelings for each other from coming to the surface. Can their friendship survive the attraction? Better yet, can they survive at all? Because as the snow falls, someone is stalking them, and this ski trip may be a life-changer in more ways than one.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS