You Can't Disappear From Me || Manga Tanıtım

7 Şub 2013


Orjinal Adı: Boku kara Kimi ga Kienai
İngilizce Adı: You Can't Disappear From Me
Türkçe Adı: Benden Kaçamazsın
Türü: Manga
Cilt Sayısı: 4
Bölüm Sayısı: 23
Durumu: Tamamlanmış
Kategori: Drama, Romance, School, Shoujo
Mangaa-ka: Aikawa, Saki
Çeviri Durumu: Mevcut Değil.



KONUSU:




Esas olarak bu dört gencimizin etrafından cereyan eden olaylarla dolu romantik bir manga. İsimlerden de fark edeceğiniz üzere erkekler kardeş Kakeru , Kousuke'nin abisi ve bir öğretmen dahası ise çok popüler ve başarılı birisi. Kousuke ise kendi halinde bir okçuluk sporu öğrencisidir.

Kanzaki Hotaru iki sene önce Haruna Kakeru tarafından bir yardım görür ve ona hayran olur. O günden sonra da bu hayranlığı bir tür takıntı gibi devam eder. Sürekli Haruna-Sensei'nin peşinde gezmekte ve kendisini hatırlayıp hatırlamadığını öğrenmek istemektedir. Bu sıralarda ise Kousuke yine abisine kapılan kızlardan birisi olarak Hotaru ile karşılaşır. Hotaru Kousuke'ye başlarda pek kibar davranmaz ve onun Haruna-Sensei'nin kardeşi olduğunu öğrenmesi de buna tuz biber eker. 

Gelgelelim, çiftimizin geçmişe dayalı bir anıları vardır ve Hotaru bunu hatırlamasa bile Kousuke ona duyduğu sempatiden vazgeçmez.Hotaru Haruna-Sensei'ye aşıkken , Kousuke her zaman abisinin gölgesinde kalmış biri olarak bu aşkı aşabilir mi? Hotaru gerçekten kimi sevdiğini anlaaybilecek mi?

Peki Yukako kim ? O kime aşık ? Ve aşkı için neler yapacak ?




DETAYLI İNCELEME PEK YAKINDA :)))
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS