Kaichou wa Maid-sama

29 Ara 2012

Kaichou wa Maid-sama

Orjinal Adı: Kaichou wa Maid-sama
İngilizce Adı: President is a Maid
Türkçe Adı: Başkan Bir Hizmetçi
Katagori: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 26+Sepcial
Türü: Shoujo , Romantik Komedi , Okul

GÖRÜŞÜM:
2010 Yılından yayılmanan ve yayımlandığı yıla romantik komedi dalında damgasını vuran - ki bence asla unutulmaz- en iyi animelerden biriydi. Mangasını animesine oranla pek sevmesem de animeyi gerçekten mangaya çok güzel uyarlamışlar, izlerken insan kendinen geçiyor. Kahkaha atmaktan , Misaki ve Usui arasındaki sürtüşmeli aşkı izlemekten kendinizden geçebileceğinizi garanti ediyorum. Bence denemeiş olanlar hemen bir el atsın. Hazır 2. sezonda çıkıyor. Şanslısınız, bizim gibi 2 senedir beklemiyorsunuz. :)))



KONUSU:

Misaki Ayuzawa, babası öldükten sonra annesi ve kızkardeşi ile yaşayan güçlü , dayanıklı ve erkek düşmanı bir kızdır. Okuldaki başarısı ile bu zamana kadar hep erkeklerin hüküm sürdüğü Seikawa Lisesi'nde Konsey Başkanı olur ve orayı kızlar ve erkekler için eşit bir duruma getirmek ister. Sert bir yapısı olan Misaki okulun eski namını öldürmeyi ve yepyeni bir Seikawa Lisesi yaratmayı kafaya koyduğu için okuldaki erkek öğrenciler tarafından sevilmez. Ama bu Misaki'yi kararlılığından caydırmaz , bilakis daha da çok etkiler.Fakat Misaki'de pek masum değildir.Okulda kimsenin bilmediği bir sırrı vardır ve bunun öğrenilmemesi için elinden geleni yapmaktadır.

Misaki'nin okul hayatı dışında da renki bir yaşamı vardır.Okuldan sonra ailesine destek olmak için Maid Cafe(Hizmetçi Kafesi) 'de çalışmaktadır ve bunu büyük bir sırmış gibi herkesten gizler. Özellikle de okuldaki çevresinden...
Okulun popüler çocuğu Usui Takumi kendi halinde sessiz bir tiptir. Seikawa'nın yeni başkanını erkeklere eziyet etmesini uzaktan izler.Ve birgün tesadüf eseri Maid Kafe'nin orada başkana rastlar. Tabii ki bir Maid Kafe Hizmetçi'si olarak... O günden sonra ise hem Usui hem de Misaki için bol eğlenceli ve kahkaha garantili bir macera başlar.

Misaki erkeklerden uzak durmakta kararlı , Usui ise Misaki'nin kalbine erişmekte azimli olunca gerisini siz düşünün.




1 yorum:

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS